Wie ben ik?

Mijn naam is Judith Wiegers, ik ben geboren in 1957 in Geleen. Ik ben gehuwd, heb een zoon, schoondochter en twee kleinzonen.

Vanaf mijn 16e jaar ben ik aktief met masseren, ik voel en maak kontakt met het lichaam, de behoefte wordt meestal zonder woorden verteld. Sinds oktober 2011 heb ik een praktijk aan huis waarmee ik ingeschreven sta bij de Kamer van Koophandel.

Aanvullende relevante opleidingen/trainingen/cursussen

 • Basiscursus Therapeutische Tui Na, 2016
 • Meridianen&Elementenleer, 2016
 • HBO Medische Basiskennis, Deelname 2015
 • Trager Approach, 2011
 • Linn coach trainer 3e graad, 2006
 • Master practitionar Neuro Linguïstisch Programmeren, 2006
 • Basis Psychognomie (de uiterlijke kenmerken van de geest), 2005
 • Linn coach trainer 2e graad, 2004
 • Practioner Neuro Linguïstisch Programmeren, 2004

In de afgelopen jaren houd ik mij tevens bezig met voeding in relatie tot gezondheid en welzijn. Veel chronische aandoeningen zijn voedingsgerelateerd. Ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan met voeding geactiveerd worden. Ik heb ervaren hoe met simpele middelen de weg naar gezondheid ingeslagen kan worden en deel graag ervaringen met anderen.

De huidige situatie:

In mijn praktijk geef ik massages en coachings-sessies. De praktijkruimte bevindt zich op de  tweede etage van het huis. Is iemand niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen vanwege gezondheidsproblemen ga ik naar die persoon thuis. Hiervoor vraag ik een vergoeding voor de gemaakte reiskosten. Ik heb met regelmaat intervisie/uitwisseling met collega’s, dan geef en ontvang ik zelf sessies.

Ik behandel geregeld mensen:

 • Met schouder- en nekklachten, vaak het gevolg van spanning op het werk/privé, maar ook door een belastende (werk)houding.
 • Met lage rugpijn, pijn in het bekken- en heupgebied
 • Die erg in hun hoofd zitten en daarbij het kontakt met hun lijf zijn kwijtgeraakt.

Reakties:

 • Ik vraag vooraf wat iemand voelt. “Wat bedoel je met ‘voelen’”? En dan na de sessie de reaktie: “Jee, er gebeurt vanalles in mijn lijf!”
 • Iemand zegt: “Ik wil graag een sessie, als onderhoud voor mijn lijf”.  Na de sessie: “Ik dacht dat ik ontspannen in mijn lijf zat, niet te geloven hoe mijn lijf nu voelt, hoeveel meer ontspannen!”
 • Vooraf voelen wat er te voelen valt, om tot de ontdekking te komen dat er op bepaalde plaats(en) spanning zit. En als die spanning losgelaten wordt, er een reaktie op andere plaats(en) komt. Een kettingreaktie.
 • “Ik voel een soort van tintelingen in mijn lijf/mijn armen en benen, alsof de energie weer begint te stromen.”