Weblog van Judith

Reactie van een Client na een Trager behandeling:
De wonderen zijn de wereld nog niet uit…. Maar laat ik bij het begin beginnen. Al meer dan een week liep ik met pijn in mijn onderrug en uitval in mijn been rond. Het komt wel weer goed, dacht ik. Ik bleef door sukkelen. Pijn scheuten als electrische schokken wisselde zich af. Rust, warmte, gel, een sauna bezoek met massage. Het mocht niet baten. En toen was daar mijn lichtpunt Judith. Mijn lichaam reageert altijd direct op de Trager. Het voelde meteen goed. De dag daarna was al top. Wat een verschil. Geen pijn en uitval meer. Wat heerlijk. Oen dat ik ben, heb ik daar een week mee rond gelopen. Niet nodig. Wacht niet te lang en ga! ‪#‎blijmetJudith&Trager

Pages: 1 2

Laatste blogjes:
 • Danger is very real, fear is a choice. Judith Wiegers

  Hoe meer ik erover nadenk, hoe meer het tot me doordringt.  Een voorbeeld uit mijn leven:

  Ik heb hoogtevrees, tegenwoordig in geringe mate, dat is wel anders geweest.

  We liepen op een smal pad, waarop veel kiezelsteentjes lagen, naar beneden. Rechts een rotswand, links “de afgrond”.  Zoonlief van 12 jaar dartelde als een jonge hinde naar beneden, manlief liep datzelfde pad geheel ontspannen. En ik, ik verstijfde, letterlijk!! Hoe dat kwam? In mijn hoofd zag ik mezelf wegglijden en naar beneden vallen, resultaat waren benen als planken en een lijf vol spanning. En toen kwamen de tranen, als ontlading.

  Was dit reële angst, was er echt gevaar? Nee dus.

  Hoevaak laten we ons in ons dagelijks leven leiden door angst, omdat onze fantasie de loop met ons neemt, of omdat we al bij voorbaat van een rampscenario uitgaan?

  We laten onze keuzes dan bepalen door angst, niet door gevaar.

  Hoe voelt het om vrije keuzes te maken, en hoe kunnen we dat doen?

   

  Een mogelijkheid is door er “in” te gaan staan. Sta in de ruimte, in het hier en nu. Met het gezicht naar de toekomst. Spreek je wens uit (liefst hardop) en ga volledig in het voelen. Wat voel ik ...

 • Mijn eerste blogje: De essentie van Trager Approach. admin

lees meer: